15:e December

Ojj vad längesen det var vi skrev i bloggen nu! Waay to long time ago!

Kan berätta lite vad som hänt sist. Absolut ingenting.

Nedå! Vi har jobbat på ordentligt. Problemet har varit att få tag i människor! Vi har verkligen legat på och ringt, ringt, mejlat och mejlat men inget svar..
Tanken har alltid varit att det är Richard house vi ska besöka eftersom dem tar emot flest cancersjuka barn (eftersom vårt arbete är inriktat främst på barn med cancer). Men problemet är att dem har varit otroligt dåliga på att höra av sig tillbaka till oss. Så nu (efter antal utskällningar från handledare Patrik) har vi kontaktat andra hospice i London.

Det går iallafall framåt fortfarande!

Krambanan /Johanna

Och...

... pengarna vi får in av att sälja dessa smycken går direkt till Barncancerfonden för att stödja cancerforskningen så att vi tillsammans kan rädda fler barn som drabbas av cancer!



Svar till Ingrid

Precis som du skrev så är det änglarnas kjolar på första bilden... Johanna som upptäckte dessa vackra kjolar :)
Jag håller med dig om att det vora kul att visa hur vi göra änglarna, så det kanske vore nått!
Jag väntar spännt på att få alla delar så vi kan sätta igång med pysslet! Jag har mellan 5-8 intresserade kunder...

Nedan är ett exempel på hur en ängel kan se ut, som jag har gjort!!



Om någon vore intresserad av att köpa en vacker ängel så kontakta oss på vår mejl, [email protected]
// Zandra

Till Johanna och Zandra!

Fick precis sms från Zandra: "Nu har jag skrivit i bloggen och lagt ut bilder på det vi köpte och beställde till änglarna. Så nu kan du hänga med även fast du är sjuk tänkte jag :)" Tack så mycket Zandra! Det var jättefina pärlor! Tror att detta med att göra smycken är en jättebra idé ;)

Sitter här på landet och tillfrisknar... Äter penicillin nu mot min halsfluss. Jag började med det igår och jag mår faktiskt lite bättre idag än igår! Ska nog prova att dricka Kan Jang idag, bara att det är så fruktansvärt äcklig... Tror och hoppas att jag kommer hem på onsdag!

Fråga: Är den översta bilden kjolar till änglarna eller? Det är bra att de är i olika färger!

Jag kom på att om vi inte riktigt hinner klart innan torsdag så kan vi ju faktiskt sitta på Saco-mässan och "tillverka" dem där! Då får ju alla se hur de är tillverkade också. Vad tycker ni om det?

Kram, Ingrid


Änglar

Igår efter skolan begav vi oss av till stora staden. Jag (Zandra) och Johanna fick bege oss av själva eftersom Ingrid blivit sjuk. Tidigare på dagen hade vi bestämmt oss för att göra änglar och sälja, så vi åkte in till stan och köpte massa fina pärlor.
Vi hittade inga vingar eller lås så det fick vi beställa på internet. Medan jag beställde alla delar så ringde Johanna till försäljarna och bad de skicka vår beställning så fort de kunde, eftersom vi behöver alla delar absolut senast torsdag morgon. Vi införskaffade vårt material hos frupärla, www.fruparla.se och hos www.smyckesmani.se. Gå gärna in och kolla hos de, de har mycket fint material.

Nedan följer bilder från våran shopping!


Lite olika påsar köpte vi att lägga änglarna i.
Detta är de vackra vingarna. Personlig favorit är de som har ett hjärta i mitten.



Hejdå! // Zandra

RSS 2.0