09.11.16

Hej bloggen!

Idag var vi, alltså Johanna och Ingrid, på intervju med chefsjuksköterskan Catharina Kumlien på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Under en halvtimme fick vi massor med användbar information om det kommande barnhospicet som ska upprättas här i Stockholm och även information om hur det är i England och på deras barnhospice. Vi tog ungefär 15 bilder under besöket (dock inga på Cathis vilket var himla synd att vi missade), men vi har inte fått låna sladden till kameran än så tyvärr kan vi inte föra över bilderna till datorn. Imorgon ska vi försöka komma ihåg att gå till "tecknis" på skolan och be om sladden :)

Ingrid skrev till sin kompis i Polen idag: After school me and one of the girls in my project group, Johanna, went to an interview. We went to a children hospital (Astrid Lindgren's) here in Stockholm and asked some questions about the forthcoming hospice for children. She was really nice and we got alot of material to our essay that we're going to write :D The essay is going to be about 15 pages so we need alot of material ;)

Imorgon, tisdag, ska vi jobba med vår uppsats tillsammans efter skolan. Vi ska sammansätta det vi har skrivit hittills, vilket är ungefär två och en halv sida sammanlagt och sedan ska vi förhoppningsvis dela upp nya delar i uppsatsen att skriva till nästa fredag.


Här är i alla fall en bild på entrén till
Astrid Lindgrens Barnsjukhus


Nu kommer bilderna vi tog när vi var där:

T.v.: Så här ser Astrid Lindgrens barnsjukhus ut en molnig och regnig dag klockan halvtre
T.h.: Den kända statyn av Astrid själv sittande utanför sjukhusets entré


T.v.: Johanna utanför Fågelgången som alla som varit på Astrids känner igen
T.h.: Fin skylt till neuropediatrikavdelningen där vi träffades Catharina Kumlien


T.h.: Vi planerade att spela Fia med knuff i väntan på Cathis, men tärningen var borta :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0